perjantai 19. lokakuuta 2018

Kadonnutta lukuintoa etsimässä - The Beginning


Hei! Ja tervetuloa. Kaikki uudet ja vanhat lukijat, jotka ovat jaksaneet odottaa tätä hetkeä. Kauan. Ihmeiden aika ei ole ohi. Luulin hetken itsekin, että palaan blogin pariin vasta, kun aurinko nousee lännestä ja laskee itään, mutta siinä ei mennytkään läheskään niin kauaa.

Koska minulla on jonossa vain yksi tämän blogin aiheeseen oikeasti sopiva postaus, päätin kokeilla jotain hieman erilaista. Tästä postauksesta alkaa siis vielä määrittämättömän mittainen bloggaussarja, Kadonnutta lukuintoa etsimässä. Kuten jotkut ovat saattaneet kuulla, en ole lukenut vähään aikaan. Vähään aikaan as in puoleen vuoteen. Ja se on aiheuttanut minulle yllättävän paljon stressiä, koska lukeminen on elämä, ja koen jotain velvollisuutta myös blogiani kohtaan.

Tässä taannoin yöllä aihetta pyöriteltyäni, tulin siihen tulokseen, että jotain on asialle tehtävä. Ja siitä sai alkunsa tämä idea. Luvassa on siis postauksia siitä, kuinka yritän löytää viime vuoden lukuintoni takaisin, ja palata normaaliin ohjelmaan, eli kirjakuvien ottamiseen ja kirjoista postaamiseen. Tämä sarjahan sijoittuu juuri sopivasti kirjamessukauteen, joten inspiraatiota pitäisi ainakin olla luvassa. Miten se lopulta toimii? We'll see.

* * * * *

Tämän hetkinen tilannehan on siis se, että olen viimeksi lukenut kirjan joskus heinäkuussa, ja yritystä on ollut vähän ilmassa, mutta onnistumisia ei ollenkaan. Suurin osa ajastani on mennyt kasvien hoitamiseen, neulomiseen ja Netflixiin. Nyt syksyä kohden olen sitten stressannut koulua ja maisteriseminaaria, Love Islandin ja TTK:n uusimpia käänteitä sekä sitä mitä kirjoitan Nanowrimossa. Joten ymmärrettävästihän kirjoille ei edes ole jäänyt aikaa :D

Positiivisen puolena, tästä ei voi kovinkaan paljon pohjemmalle enää vajota. Vielä tänään ei ole aika tarttua muuhun kuin tenttikirjaan, mutta sunnuntaille on luvassa jo jotain kuvallisempaa ja kirjallisempaa, kun on vihdoin aika järjestellä kirjahylly uusiksi. Tämän hetkinen kaaos on siis täysin kestämätön, kun järjestyksen muuttamisen yhteydessä kaikki kirjat on periaatteessa vaan nosteltu hyllyihin. Mutta siitä lisää sunnuntaina!

Toivotaan, että tämä nyt lähtisi tästä liikkeelle, tuntuu ainakin ihan mukavalta kirjoittaa pitkästä aikaa!


2 kommenttia:

 1. Moi!
  Kirjahyllyn jätrjestäminen kuulostaa hyvältä keinolta palailla tärkeän harrastuksen pariin! Toivottavasti käteen tarttuu vaikkapa jokin vanha suosikki, joka houkuttelee lukemaan.

  Mä seuraillen nyt sun lukuinnon etsimistä, koska ajoittain tuskailen samaa: yöpöydällä on kasa ihania kirjoja, mutta niihin tarttuminen onkin hankalaa... Oon nyt kuunnellut äänikirjoja ja nautiskellut kirjoista niin, että kesken on useampi kirja yhtä aikaa, kun keskittyminen ei riitä yhteen. Lukeminen on silti ❤️

  VastaaPoista
 2. Opiskelu on rokottanut minullakin jonkin verran lukemmista, mutta olen saanut jonkin verran sitäkin tehtyä. En ole moneen vuoteen katsonut TTK:ta, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen ja jäin koukkuun. :D

  Mukavaa kuulla sinusta! Tsemppiä opiskeluun ja toivottavasti löydät lukuintosi!. :)

  VastaaPoista