sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Superlukumaraton 2/4

Täytyy taas alkuun tietty mainita Superlukumaratonin järjestäjät, eli Carry on Reading-blogin Henna ja Hogwarts Library-blogin Lotta! Heidän blogeistaan löytyy huomattavasti enemmän tietoa siitä, miten homma toimii ja miten itse pääsee mukaan :)

Niin vaan tämä jälleen kerran unohtui, ja joudun lähtemään tähän(kin) maratoniin aikalailla extempore asenteella. Onneksi minulla on ollut kesken jo jonkin aikaa Timo Parvelan Ella-kirjojen läpilukeminen (koska why not!), ja postissa tuli viime viikolla Eliza and Her Monsters-kirja, jolla on kanssa hyvä lähteä koettelemaan tätä haastetta.Aloitan siis tänään, sunnuntaina 22.10. kello 19:45 ja aloitan jo yllä mainitulla Eliza and Her Monsters-kirjalla! Seuraavaa päivitystä saa uskaltaa odottaa kello 23 maissa, kun olen päässyt Jyväskylässä kotiin.

23.10., klo 07:24
Pikapäivitys ennen töihin lähtöä. Eilen illalla sain luettua kiitettävän määrän kolmea eri kirjaa. Eliza and Her Monsters on edennyt melkein puoleen väliin, yksi kokonainen Ella-kirja tuli kahlattua ennen nukkumaan menoa, ja aloitinpa vielä äänikirjana Stalking Jack the Ripperin jatko-osan Hunting Prince Draculan.
Seuraavat kahdeksan tuntia menee varmasti hyvin vähälukuisissa merkeissä, mutta onneksi vielä illasta on kolme tuntia aikaa lueskella!

23.10., klo 17:05
Kymmenen tuntia myöhemmin voin ilokseni kertoa, että lukeminen on vähän edistynyt, kun pyörämatka töistä ja kaupassa käynti tuli hyväksikäytettyä äänikirjaa kuunnellessa. Tällä hetkellä virallinen sivumäärä on vielä selvittämättä, ja postauksen kuvat odottelevat muistikortilla parempaa hetkeä. Nyt viimeinen pari tuntia, ja sitten tarkastellaan maratonin lopputulosta :)

23.10., klo 20:14
Kiitos Ella-kirjojen, sain luettua yllättävän monta kirjaa tämän maratonin aikana. Koska äsken iski valtava halu katsoa Kaksin karkuteillä pitkästä aikaan (paras Disney-elokuva ikinä!), lukumaratonin koontia joudutte odottelemaan vielä hetken aikaa. Mutta paremmin meni, kuin edellisellä kerralla!

Koonti
Lukumaratonini näytti tällä kertaa seuraavanlaiselta:
Kaksi kokonaista kirjaa,
Timo Parvelan Ella ja äf yksi (159 sivua) sekä Ella ja jättipotti (146 sivua)
Keskeneräisiksi jäivät
Francesca Zappian Eliza and Her Monsters (luettu 170 sivua), Timo Parvelan Ella ja kaverit 4-7 (luettu 130 sivua) sekä Kerri Maniscalcon Hunting Prince Dracula, jota ehdin kuunnella äänikirjana 2h 50 minuuttia.

Kaikkiaan maratonin aikana ehdin siis lukea 605 sivua sekä 2 tuntia ja 50 minuuttia äänikirjaa.
Tulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen, ja vaikka Ella-kirjat ovat toki helppoa sekä nopeaa lukemista, sain pitkästä aikaa kirjoja etenemään. Tästä on hyvä suunnata Helsingin kirjamessu viikolle!
Viikonloppuna on luvassa ainakin muutama postaus messuista, ja ehkä jo sitä ennen hieman menovinkkeja/mistä minut voi viikonloppuna tavoittaa :)

6 kommenttia:

 1. Jes, tsemppiä maratonille! Itselläni ei ole ikinä mennyt näin myöhäseen maratonin aloittaminen :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä alottaa nää vähän myöhemmin :D Ehkä ensi kerralla olisi sitten paremmin aikaa.

   Poista
 2. Tarvitsen tuon Hunting Prince Draculan jo luettavaksi! (ja mitä tykkäät Elizasta??)
  Kivaa maratonia sulle!<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän luit Stalking Jack the Ripperin! Ilmeisesti se oli ihan hyvä :D Kannattaa kyllä lukea Prince Dracula kanssa, se musta jatkaa ihan yhtä hyvällä linjalla, vaikka mun kuuntelutahti onkin vähän hidas tällä hetkellä.

   Eliza vaikuttaa ihan hauskalta, pari kohtaa on tökkiny, mutta muuten ymmärrän kehut.

   Poista
 3. Ah Kaksin karkuteillä, se on niiiiin paras!!<3 Kiinnostaa kovasti sun arvio tuosta Eliza and Her Monstersista, haluisin lukea sen kun oon paljon kehuja kuullut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Disney-rakkaus ❤️
   Enköhän mä siitä jotain postausta kirjottele, aika monia kiinnostaa se kyllä!

   Poista