tiistai 31. lokakuuta 2017

Lokakuun koonti & marraskuun suunnitelmat

Lokakuu on ollut tajuttoman kiireinen omalta osaltani. Aloitin työt kuun alussa, minkä vuoksi luennot ja lukeminen ovat jäänet hieman taka-alalle viimeisten viikkojen aikana. Olen ollut lähes joka viikonloppu Helsingissä erilaisten syiden takia, ja tuntuu siltä, että voisin nukkua pari kolme päivää, jos vain ehtisi. Samalla pitkään jatkunut syysflunssa ei ole ottanut hellittäkseen, vaan se on jäänyt pyörimään ikävän yskän ja kurkkukivun muodossa.

Kirjamessuista voit lukea täältä ja Superlukumaratonin yllättävästä onnistumisesta täältä.

Lokakuun luetut olivat:
It's Not Me, It's You, Stephanie Katie Strohm
Naparetki, Bea Uusma
Ella ja seitemän törppöä, Timo Parvela
Ella ja jättipotti, Timo Parvela
Ella ja Äf Yksi, Timo Parvela
Hunting Prince Dracula, Kerri Maniscalco

Kokonaisuudessaan kuukauden luetut ovat olleet onnistuneita valintoja, tosin tiesin jo ennalta sekä Naparetken, Hunting Prince Draculan ja Ella-kirjojen olevan hyviä valintoja. Näistä ensimmäisen olen käytännössä jo kerran lukenut viime jouluna, tosi en ihan yhtä tarkkaa kuin tällä kertaa. Hunting Prince Draculan ensimmäisen osan Stalking Jack the Ripperin luin reilu kuukausi sitten (Neljännesvuoden bloggaamattomissa siitä juttua), eikä jatko-osa pettänyt.
Ella-kirjojen lukemista haluan selittää muutamalla sanalla, koska harvoin tartun ihan oikeasti lastenkirjoihin. Ellat ovat olleet suosikkejani jo ala-asteella, ja halusin tutustua siihen, mihin suuntaan sarja on mennyt, ja ehkä myös palata vanhoihin hyviin muistoihin. Ehkä näistä on tulossa kollektiivista postausta, kunhan olen saanut luettua hieman useamman kirjan.

Marraskuun suunnitelmissa tärkeimpinä ovat: opintopisteiden saaminen, töissä käyminen, ainejärjestön vuosijuhlat, 21-vuotissyntymäpäivät ja lukupinojen madaltaminen. Pitäisi alkaa myös suunnitella joulua, ja ehkä vähän ensi vuottakin. Mihin tämä vuosi on oikein kadonnut?
Postauksia ajatellen (varmasti kiinnostaa teitä enemmän) luvassa on rästiarvosteluja ja yksi lukumaraton. Syntymäpäivieni kunniaksi yritän suunnitella jotain, ja heti huomenna on luvassa ajatuksia uudesta Tuntemattomasta!

Pääasia on se, että lupaan  marraskuusta aktiivisempaa kuukautta kuin lokakuusta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti