lauantai 8. heinäkuuta 2017

Kesän lukumaraton n:o 2 (Aloitus+koonti)

!Koonti lopussa!
Kesän toinen lukumaraton on täällä! Vetovastuu siirtyi Kirjan jos toisenkin Janelle, mutta säännöt pysyvät edelleen samoina. Tarkoituksena on siis lukea 24 tunnin aikana niin paljon, kuin jaksaa/viitsii/pystyy, ja ainakin osan lukemisesta tulee tapahtua lauantaina, 8. päivä heinäkuuta.

Itselläni lukupino, kuten yläpuolelta varmasti näkyy, ei päätä huimaa. Etenkään sen jälkeen, kun ehdin lukea P.S I Still Love You-kirjan loppuun jo edellisenä päivänä. Onneksi kasassa odottaa Jenny Hanin To All The Boys I've Loved Before-sarjan päättävä Always and Forever, Lara Jean. Kuten aiemminkin, maratoniin varmasti mahtuu myös äänikirjoja ja suunnittelemattomia opuksia, mutta pääasiallisena tavoitteena olisi kuitenkin keskittyä painettuihin sanoihin tällä kertaa.

Urakkani tulen aloittamaan tänään kello viideltä! Vanhaa kaavaani noudattaen en luultavasti kovin aktiivisesti muista tapahtumista tänne blogin puolelle päivitellä, mutta yritän Twitterissä kommentoida etenemistä enemmän. Sieltähän minut löytää nimellä @Sivujenvalissa.

8.7., 22:12
Maratoonaaminen alkoi käytännössä jo viisi tuntia sitten, mutta satuin olemaan tien päällä, joten blogia ei paljon ehtinyt päivittelemään. Alku on ollut tahmea, kuunneltuna on 1,5h Jessica Bennettin Feminist Fight Club: An Office Survival Manual - kirjaa, jonka sponttaanisti valitsin sovelluksen ehdotuksista. Lukemista on joka puolella pinoittain, ja kohta on aika tarttua ihan fyysiseen kirjaan pitkästä aikaa!

9.7., 17:05
Niinhän siinä kävi, ettei maratonin aikana paljon ehtinyt lukemaan, saati sitten tänne blogin puolelle edes siitä vähäisestä etenemisestä päivittelemään. Jotta tämä postaus ei jäisi nyt kurjaksi tyngäksi, heitetään tähän perään vielä maratonin koontikin.

* * * * *

Maraton meni aikalailla penkin alle minun osaltani. Tosin pitäisi osallistua maratooneille useammin, koska saan aina enemmän aikaan kun pitäisi lukea. Lauantaina kävin kaverin kanssa syömässä, tutustumassa Porkkalanniemeen, ja sunnuntaina pyörähdettiin kirpputorilla, Kauppatorilla, Espoossa ja sitten maraton olikin jo ohitse. Paljon tuli tehtyä, mutta luettua ei juurikaan. Paitsi kun olin yksin autossa, niin siinä ehdin kuuntelemaan vähän äänikirjaa.

Kaikkiaan maratoonin aikana avasin neljä opusta.
Fyysisistä kirjoista Jenny Hanin Always and Forever, Lara Jean, jota luin yhteensä 35 sivua. Toinen oli rupi kaurin milk and honey, jossa etenin puolestaan 31 sivua. Eli sivuja tuli luettua vaivaiset 66.
Äänikirjoja kuuntelin jo mainittuakin Feminist Fight Clubia yhteensä kolme tuntia, ja Mackenzi Leen The Gentleman's Giude to Vice and Virtue - kirjassa pääsin yhden tunnin ja 10 minuuttia eteenpäin.

Mahalaskuksi muodostuneen lukumaratonini kokonaistulos oli siis loputa 2 kirjaa, 2 äänikirjaa, 66 sivua ja 4,10h äänikirjaa
Kahta viimeisintä maratontulosta parempaa pitää odottaa elokuulta, sillä eihän nämä mitään päätä huimaavia saavutuksia lopulta ole. 


11 kommenttia:

 1. Tsemppiä tulevaan maratoniin! Minä aloittelen omaani ihan näillä näppäimillä :)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa lukumaratonia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä ovat kyllä yleensä tosi mukavia tapahtumia, joten odotukset ovat korkealla!

   Poista
 3. Toivottavasti on kiva maratoni! Mä luin Eleanor&Parkin toissakesänä ja tykkäsin siitä tosi paljon♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tää tästä vielä lähtee, vähän jäykkä alku taas kerran :D
   Eleonor & Park vaikuttaa ihan hyvältä, sen alun mitä oon lukenut. Muttei ihan yhtä hyvältä, kun Fangirl

   Poista
 4. Mulla taisi olla pitkälti toistakymmentä kirjaa mistä lopulta valitsin maratonlukemiseni, kun olen niin fiilislukija, että vaihtoehtoja on vaan oltava :D
  Tsemppiä ja lukuiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Kuulostaa kyllä hyvältä tollanen isompi pino, varsinkin jos on just fiilislukija.
   Mun pino on kyllä hieman niukka, yleensä en osaa pysyä kuitenkaan alkuperäisissä suunnitelmissa. Nytkin silmissä kiiluu aivan toiset teokset!

   Poista
 5. Tsemppiä maratoniin! :)

  VastaaPoista
 6. Minun pitää kyllä muistaa kokeilla äänikirjaa jollain maratonilla. Lukuintoa sinulle. :)

  VastaaPoista