perjantai 2. kesäkuuta 2017

Toukokuu & kesäkuun suunnitelmat

Kului hetki, kun yritin hahmottaa mitä kaikkea toukokuussa ehtikään käymään. Vappu tuli ja meni odotusten mukaisesti liian nopeasti, pakkasin tavarani Jyväskylässä ja aloittelin viikon kesäloman jälkeen työt Helsingissä. Sain myös ilokseni kuulla, että heinäkuussa edessä on muutto isompaan kämppään vähän keskustammassa! Nyt kun ensimmäiset kaksi viikkoa töitä on takana, on pakko myöntää, etten ole ollut vähään aikaan yhtä väsynyt. Uusiin aikatauluihin totutteleminen yllättää aina :D

Blogissa on toukokuun ajan vallinnut aikalailla hiljaisuus tasan tarkkaa yhdestä syystä. Kaksi koulutehtävää roikkui viimeiseen asti tekemättä, ja kun en ole saanut niitä aikaiseksi, olen voinut lykätä blogihommia hyvällä omalla tunnolla "kesälomalle". Nyt kuitenkin kirittävää on riittämiin, joten ehkäpä kesäkuusta tulee huomattavasti postauspainotteisempi. Tosin hieman paineita luo nyt se, että opiskelukaverit ovat löytäneet kirjainstani, ja on ihan realistinen pelko, että ainakin joku heistä eksyy myös tänne blogin puolelle. Suorituspaineita luvassa.

Sen suuremmin alustamatta, tässä toukokuun luetut, joita kertyi itse asiassa ilahduttava määrä:
Oonko ihan normaali? Holly Bourne (bloggaus tulossa)
On the Fence, Kasie West
Falling Kingdoms, Morgan Rhodes
White Cat, Holly Black
Attachments, Rainbow Rowell (bloggaus tulossa)
To All the Boys I've Loved Before, Jenny Han
Viillot, Veronica Roth (bloggaus tulossa)
How to be Parisian Wherever You Are, Anne Berest
Lasinen miekka, Victoria Aveyard (bloggaus tulossa)
An Ember in the Ashes, Sabaa Tahir

Varmoja bloggauksia en ole vielä oikeastaan muista ehtinyt suunnittelemaan, mutta eiköhän useampi näistä kuitenkin päädy siihen postauslistalle.

Kesäkuu on siitä mukava kuukausi, että kouluhommia ei enää ole, ja olen töissä melkein 24/7. Luvassa on siis paljon matkustuskilometrejä ja äänikirjoja. Lankesin BookBeatin tarjoukseen avata tilini uudelleen, ja nyt olen haalinut kirjastoni täyteen mahdolista kuunneltavaa. Samalla pitäisi kuitenkin myös aloittaa mukana tuomieni kirjojen läpi lukeminen, sillä niitä on enemmän kuin tarpeeksitåååå

Tällä hetkellä kuitenkin tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä ovat seuraavat kirjat:
Nukkekaappi, Jessie Burton
Langennut, Lauren Kate
Kaikki kaikessa, Nicola Yoon
Kajo, Elina Pitkäkangas
Kaarnan kätkössä, Sini Helminen

Hieman vähemmän tärkeitä kirjoja, jotka haluaisin lähiaikoina lukea loppuun on:
A Court of Wings and Ruin, Sarah J. Maas
A Conjuring of Light, Victoria Schwap
Everyday Sexism, Laura Bates
A Twist in Time, Julia McElwain
P.S. I Still Love You, Jenny Han
Eleonor & Park, Rainbow Rowell

Kesäkuulle siis luvassa kunnianhimoisia tavotteita niin lukemisen, kuin bloggauksien määränkin saralla, katsotaan miten lopulta tulee käymään. Siispä räntäsateen saattelemana kohti tätä kuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti