sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Marraskuu & joulukuu

Jos lokakuu meni nopeasti, marraskuu livahti ohi sellaisella vauhdilla, etten itsekään välttämättä huomannut sitä. Opintojen ja koulun ulkopuolisten menojen jälkeen aikaa lukemiselle jäi aikalailla yksi viikon mittainen hetki, kun satuin sairastumaan johonkin influenssan tapaiseen. Kaksi hektistä kouluhommien täyteistä viikkoa joulukuussa, nyt viikon verran töitä takana, ja hienoinen joulustressi edessä, niin en ole oikeastaan muuhun vapaa-aikaani sijoittanutkaan kuin Bonesin katsomiseen.

Pelottaa oikein miten nopeasti aika nykyään kuluu, ja miten paljon jääkään rästiin hommia, kun niitä siirtää aina sillä iän ikuisella "kyllä mä kerkeen sen vielä huomenna tekemään." (Kuten esimerkiksi tämän postauksen kirjoittaminen ja julkaisu...). Alkaa tuntua vähän turhalta sanoa, että tammikuussa sitten ryhdistäydyn, mutta ehkä se on ainoa tapa miten tässä kannattaa menetellä. Kuukausi kerrallaan.

Viimeisen puolentoista kuukauden aikana olen lukenut kolme kirjaa. Mikä vähän kyllä hävettää, koska sängyn vieressä Kirjamessuista saakka odottanut pino odottaa edelleen. Olin tälle kuulle suunnitellutkin vielä luettavaksi muutaman kirjan, mutta nyt ainoa tavoite on enää saavuttaa Goodreadsissa vuoden kirjatavoitteeni, eli kolmekymmentä luettua kirjaa. Neljä puuttuu enää, ja toivottavasti (toivottavasti tosiaan) saisin tänään luettua ainakin yhden kirjan.

Joulukuussa blogissa on vielä luvassa:

Kaksi, toivottavasti kolme, kirja-arvostelua
Katsaus menneeseen vuoteen
Ja ehkä vielä tulevaankin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti