tiistai 1. marraskuuta 2016

Lokakuu & marraskuun suunnitelmat

Lokakuu oli ehkä säälittävin esitys lukemisen kannalta viimeiseen viiteen kuukauteen. En lukenut yhtään kirjaa. Sain Crooked Kingdomin etenemään itkettävän vähän, ja bloggauksiakin kertyi syyskuulta rästiin enemmän kuin olisi tarvis. Tätä joudun paikkailemaan vielä marraskuunkin puolella, mutta ainakin ehdin lukea kirjan josta blogata siihen mennessä.

Helsingin kirjamessut tulivat ja menivät, niistä voi lukea tarkemmin näistä postauksista: 1. päivä, 2. päivä ja 3.päivä

Marraskuulle varmoja kirjavalintoja en ole vielä tehnyt, mutta kotimatkalla junassa aloitin Timur Vermesin poliittisen satiirin Täällä taas, ja käytin kuukauden ilmaisen äänikirjan Audiblessa V.E. Schwabin A Darker Shade of Magic'in toiseen osaan A Gatherin Shadows, joten sen kuunteleminen on ainakin luvassa tässä kuussa. Luultavasti kirjamessukirjoista joitakin yritän lukea, ja edelleen odottavan Paperi Tn Post-Alfan (tosin runojen arvostelu hieman hirvittää).

Luvassa on jälleen kerran kiireinen kuukausi, kun kandiseminaarin tutkimussuunnitelman palautus, ainejärjestön vuosikokous ja vuosijuhla, risteily, syntymäpäivät ja isänpäivä kaikki mahtuvat samaan kuukauteen. Näiden takia on hyvin mahdollista, että blogi jatkaa samalla hieman epäaktiivisemmalla ja lukutahtiin nähden laahaavalla linjalla, mutta sormet ristiin, että kaikki menee hyvin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti