lauantai 1. lokakuuta 2016

Syyskuun koonti & lokakuun suunnitelmat

Syyskuun avainteemaksi muodostui minun kohdallani ehdottomasti motivaation puute. Se on onnistunut ujuttautumaan kaikille elämän- sekä olemisen osa-alueille, mikä on ollut yllättävän tuskastuttavaa. Koulu ei innosta, bloggaaminen, Instagramin ylläpitäminen, jopa Netflixin katselu tuntuu jotenkin puuduttavan arkiselta. Onneksi sentään kirjojen luku ja salilla käyminen on tuonut vaihtelua muuten lähinnä katon tuijottamisesta koostuvaan arkeen.

Samalla syyskuu on tuntunut kestävän vähintään kaksi kertaa normaalia kuuta pidempää. Berliinistä paluusta on todellisuudessa reilu kaksikymmentä päivää, ja Jyväskylässäkin olen vasta kolmatta viikkoa. Täytyy toivoa, että lokakuu toisi mukanaan motivaation ja nopeammin kuluvan ajan.

Syyskuun TBR-listasta suoriuduin ihan kunnialla, ja kaiken kaikkiaan ehdin lukea seitsemän kirjaa.
Luetut:
Six of Crows, Leigh Bardugo
Harry Potter ja viisastenkivi, J.K. Rowling (bloggaus tulossa)
The Cure for Dreaming, Cat Winters
Rakkautta vainoaikana, Mika Waltari
Punainen kuningatar, Victoria Aveyard (bloggaus tulossa)
A Darker Shade of Magic, V.E. Schwap (bloggaus tulossa)
Fangirl, Rainbow Rowell (bloggaus tulossa)

Lokakuun TBR (+ muut suunnitelmat):
Tavoitteena olisi lukea hieman runoutta, sekä enemmän todelliseen maailmaan sijoittuvaa YA-kirjallisuutta (epäilen erityisesti jälkimmäisen toteutumista...). Tosin prioriteettinä on lukea Six of Crowsin jatko-osa Crooked Kingdom, jonka sain hyppysiini tämän viikon alussa, mutta mitä en ole vielä uskaltanut avata. Joten lokakuun lukusuunnitelmissa on ainakin seuraavat kirjat:
Post-Alfa, Paperi T
Spoon River antologia, Edward Lee Masters
Crooked Kingdom, Leigh Bardugo
Eleanor & Park, Rainbow Rowell
Anna and the French Kiss, Stephanie Perkins
Eliitti, Keira Cass

Lokakuu on muutenkin jännittävä kuukausi, jossa on paljon odottamista. Kandintyön merkeissä matkustan Helsinkiin Kansallisarkistoon etsimään mahdollista aihetta, luvassa on tupareita ja sitsit, mutta ehkä näin blogin kannalta tärkein on tietenkin Helsingin kirjamessut.
        Olen ensimmäistä kertaa paikalla bloggarina, mikä jo pelkästään jännittää. Toivon, että saisin aikatauluni järjesteltyä siten että voisin joka päivä paikalle raahautua, mutta tällä hetkellä näyttää pahasti siltä, että ainakin torstai jää minulta välistä.

Elo- ja syyskuun kirjahankitoihin keskityn hieman enemmän omassa postauksessa, sillä niitä on kertynyt jonkin verran, eikä kannata tässä samassa postauksessa alkaa niitä kirjoja luetella.

1 kommentti:

  1. Jään odottamaan messupäivityksiä ja postausta Harry Potterista, jonka vielä joskus aion lukea.
    Mukavaa lokakuuta, ja tsemppiä tuleviin haasteisiin! (:

    VastaaPoista