tiistai 9. elokuuta 2016

Heinäkuun luetut ja kirjaostokset

Elokuu on ehtinyt jo vanhentua viikon verran, mutta vielä kerran katse kohti heinäkuta. Kyseessä siis koonti heinäkuun luetuista, ostetuista sekä hiema yleistä löpinää menneestä kuukaudesta. Luvassa on aikalailla pelkkiä listoja, pahoittelut jo etukäteen venähtäneestä pituudesta.

Heinäkuu oli blogini kannalta yllättävän onnistunut! Ehdin lukemaan ja bloggaamaan, sekä osallistumaan pariin haasteeseenkin. Menneen kuun aikana blogissa vieraili ennätysmäärä lukijoita. Seuraavista viikoista on tuskin oletettavissa yhtä vilkasta bloggauskuuta, sillä viime päivien aikana en ole oikeastaan saanut aikaiseksi tarttua kirjaan. Loppurutistus kesätöissä sekä Olympialaiset vievät varmasti aikaa lukemiselta.

Luetut kirjat:

6 kirjaa, eli noin 2470 sivua. Kaikista luetuista en ole vielä ehtinyt bloggausta julkaisemaan, vaan ne ovat roikkuneet jo jonkin aikaa luonnoskansiossa - joten näitä oletettavissa elokuussa. Listassa kirjat ovat kronologisessa järjestyksessä.
1. Scarlet, Marissa Meyer
2. A Murder in Time, Julie McElwain
3. Lupaathan tappaa itsesi, Florian Huber
4. Cruel Beauty, Rosamund Hodge
5. Cress, Marissa Meyer
6. Naisena olemisen taito, Caitlin Moran

(Kuvasta puuttuu kaksi kirjaa. Scarletin ainoastaan unohdin, ja A Murder in Time oli kirjastosta lainattu e-kirja.)

Kirjaostokset:

Heinäkuusta on muodostunut jo perinteiseksi kirjojen hankintakuukaudeksi kesätöiden takia, kun rahatilanne on muuta vuotta sallivampi. Tänä vuonna heinäkuun aikana hankin kaikkiaan 11 kirjaa + kaksi äänikirjaa. Täytynee nyt elokuussa hieman hillitä kirjahankintojen määrää, sillä joudun viemään kaikki kirjat vielä Jyväskylään syyskuun alussa.
Hankkimani kirjat olivat (jälleen kerran yksi unohtui kuvasta):

- Naisena olemisen taito, Caitlin Moran
- The Comeback Season, Jennifer E. Smith
- Hello, Goodbye and Everything Between, Jennifer E. Smith
- He's a Stud, She a Slut and 49 Other Double Standards Every Woman Should Know, Jessica Valenti
- Full Frotal Feminism, A Young Woman's Guide to Why Feminism Matters, Jessica Valenti
- The Rise of Englightened Sexism: How Pop Culture Took Us From Girl Powe to Girls Gone Wild, Susan J. Douglas
- The Beast's Garden, Kate Forsyth
- Grave Mercy, Robin Lafevers
- We Wish to Inform You That Tomorrow We Will Be Killed with Our Families, Philip Gourevitch
- World After, Susan Ee
- Cruel Beauty, Rosamund Hodge
- Love Letters of Great Men
      + This Savage Song, Victoria Schwap ja The Beast's Garden, jotka kuuntelin Audiblesta


Elokuulle en ole juurikaan ole luettavaa varannut, viisi + kaksi kirjaa.

- Aloitin jo viime kesänä Harry Pottereiden uudelleenlukemisen, mutta projekti tyssäsi Liekehtivään pikariin juuri näihin aikoihin alkusyksyyn. Nyt päätin yrittää uudelleen, ja toivottavasti tällä kertaa hanke onnistuisi hieman menestyksekkäämmin. Eli tavoitteena olisi lukaista Harry Potter ja Salaisuuksien kammio.

- Rainbow Rowellin Fan Girl. Olin melkein puolessa välissä ja sitten se jäi. Vaikka oikeesti pidin ensimmäisestä puolikkaasta. Nyt päättäväisesti vaan tämän kirjan kimppuun.

- Kiss of Deception, Mary E. Pearson. Aikalailla samanlainen tarina kyseessä kuin Fan Girlinkin kanssa. Taidan vaan itse asiassa olla pidemmällä tässä kirjassa, kuin ylemmässä, joten mitäpä sitä turhaa toistelemaan.

- Ja viimeisenä jo Feministin TBR postauksessa mainitsemani Simone De Bevuoirin Toinen sukupuoli. Tavoitteena ei ole lukea tätä kokonaan, mutta jos edes hieman pääsisin eteenpäin, olisin tyytyväinen.

    +2 = A Court of Mist and Fury, joka on äänikirjana kesken, sekä toinen äänikirja, koska Audible onnistui lahjoittamaan minulle yhden ennen kuin ehdin perua tilaustani.

Sellaista siis luvassa, katsotaan mihin tässä päädytään. 

2 kommenttia:

  1. Ihan uteliaisuudesta kysyn, että miten monta kirjaa tulee ostettua "tavallisena" kuuna (jos tuo heinäkuu ja 11 kirjaa on siis poikkeustapaus)? Taisin itse ostaa kuusi kirjaa viime kuussa ja nyt mietin, että kehtaisiko kohta taas tilata jotain pientä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus en oikeastaan yhtään kirjaa, ja joskus niitä sitten kyllä kertyy just joku viis kuus. Yleensä vaan tälläsiä yhellä kerralla monta kirjaa tilauksia ei tuu tehtyä. Vaikka pakko myöntää, että seuraavat opukset odottelee jo ostoskorissa sitä, että uskaltaisin ne tilata... xD

      Poista