sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Lukumaraton - koonti

Kesälukumaraton on nyt takanapäin, ja nyt pari tuntia myöhemmin on aika kirjoitella koontipostausta tästä kokemuksesta. Kuten on varmasti monta kertaa jo mainittu, osallistuin nyt ensimmäistä kertaa lukumaratoniin ikinä. Viisi vuotta blogattuani vihdoinkin oli ehkä aika tämäkin tehdä.

Maratonia lähdin toteuttamaan avoimin mielin, edeltäviä fiiliksiä voi käydä lukemassa täältä. Aloin lukemaan kirjaa 9.7. kello 20 ja lopetin tänään samaan aikaan. Tavoitteena oli lukea yksi kokonainen kirja, ja ilokseni sain merkittyä luetuksi yhden kokonaisen kirjan ja yhden aiemmin aloitetun. Sen lisäksi pääsin hyvään vauhtiin kolmannen kirjan osalta. 

Luetut kirjat:
- Lupaathan tappaa itsesi, Florian Huber (Luettu loppuun, 88 sivua)
- The Cruel Beauty, Rosamund Hodge (Luettu kokonaan, 342 sivua)
- Cress, Marissa Meyer (Luettu 120 sivua

Kaikkiaan ehdin siis lukemaan 550 sivua näiden 24 tunnin aikana. 

Kaiken kaikkiaan kyseessä oli hauska kokemus, ja varmasti osallistun maratonille uudelleen. Eilen illalla luin niin intensiivisesti, että olin nukahtanut yöllä kirjan kanssa. Sunnuntaina lukeminen ei sitten lähtenyt aivan samalla vauhtiin kun edellisenä päivänä. Nukuin 11 saakka, myöhemmin jouduimme pelastamaan lentämistä opetteleviä sinitiaisia autotieltä, käytiin syömässä sushia ja kävin ajelemassa autolla. Viimeiset kaksi tuntia oli kuitenkin tehokasta lukuaikaa. Iloisena yllätyksenä minulle tuli, että lukumaratonin tiimoilta minua haastateltiin Keskisuomalaisen kulttuurisivuille! Eipä tätäkään aikaisemmin ole tullut koettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti