perjantai 24. kesäkuuta 2016

Sivujen välissä 5 vuotta!

Eilen pääsin töistä ajoissa, ja ehdin istuutua alas koneen ääreen. Minulla on ollut monta viikkoa kesken bloggauksen kirjoittaminen Sarah J. Maasin Throne of Glass'stä, ja muutama muukin kirja odottelee arvosteluansa. Olen yllättynyt, miten paljon viimeisen kuukauden aikana onkaan tullut luettua (kuusi kirjaa). Silmäilin vanhoja postauksiani, ja lukaisinkin pikaisesti läpi viime elokuussa julkaistun Sivujen välissä 2.0, joka ajoi minut lukemaan blogini ensimmäisistä ensimmäisen bloggauksen, 2011 julkaistun Sivujen välissä - Aloitus!

Ja silloin tajusin, että tänään tosiaan vietetään blogini viisi vuotissyntymäpäivää. Tuntuu omituiselta, että aika on kulunut näin nopeasti. Muistan edelleen, kuinka päätin juhannusaattona täysin spontaanisti aloittaa kirjoista bloggaamisen. Kuten varmasti julkaistujen tekstien määrästä näkyy (tosin olen poistellut rankalla kädellä vanhoja tekstejä), ei se välttämättä ole aina ollut paras idea, ja bloggaaminen on ollut hyvin epäjohdonmukaista kaikki nämä kuluneet vuodet. En ole ollut edes kovin aktiivisesti mukana kirjablogiyhteisössä. Siitä huolimatta (lähinnä tekohengityksen avulla) Sivujen välissä on onnistunut pysymään hengissä läpi koulukiireiden ja lukujumien täyttämien aikojen.

Tähän kohtaan voisi tietenkin lisätä joitain tilastollisia faktoja blogistani, mutta se tuskin on tarpeen ottaen huomioon, ettei sillä ole enää kunnollista menneisyyttä, kiitos nyt jo hieman kaduttavan puhdistukseni.
Sivujen välissä otti askeleita kohti vakavammin otettavaa blogia viime syksynä, kun sain vihdoinkin luotua sille erilaisiin sosiaalisiin medioihin tunnukset. Linkitän ne nyt tähän postaukseen, sillä en juurikaan ole niitä mainostellut menneinä aikoina. Aktiivisemmin kirjallista elämääni voi seurata Instagramissa, eikä keskeneräisiä ja karuja Facebook-sivuja kannata säikähtää, se on ikuisuusprojekti, jonka tulen saamaan päätökseen kesän aikana.
@hannandbooks (Instagram)
Facebook

Haluan kuitenkin kiittää kaikkia, jotka jaksavat lukea satunnaisia julkaisujani, ja niitä jotka edes nimellisesti seuraavat blogia! En ole vielä epäaktiivisuudestani huolimatta valmis luopumaan tästä projektista, joten on mukava huomata, etteivät kaikki ole kaikonneet hiljaisten kausien aikana :)

       - Hanna

9 kommenttia:

 1. Onnea viisivuotisella taipaleelle! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea blogisynttäreiden johdosta! :) Minulla on sinulle palkinto: http://cillainwonderland.blogspot.fi/2016/06/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia paljon! Täytyypä kirjoitella heti julkaisu jonoon vastaus tähän :)

   Poista
 3. Onnea 5v. blogillesi :)
  Hyvää Juhannusta ja lukuiloa sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut! 5 vuotta on hieno saavutus. Tulkoon vuosia runsaasti lisää :)

  VastaaPoista
 5. Onnea!
  Luin aloituksesi. Siinä on minusta juuri oikea tatsi. Et lupaakaan olla mikään kriitikko vaan lupaat kertoa mielipiteitäsi.
  Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Oi kiitoksia paljon sekä Raija että Marjatta! Eiköhän tässä jatkoa vielä saada :)

  VastaaPoista