tiistai 18. elokuuta 2015

Sivujen välissä 2.0

En tiedä lukeeko kukaan enää blogiani. Ainakin seuraajia on vielä jäljellä miltei 60. Paljon on ehtinyt muuttua siitä, kun viimeksi kirjoitin. Lähes vuosi sitten lupailin palaavani blogin pitämisen pariin (noin viidettäsadatta kertaa), mutta kuinkas siinä kävikään...

Nyt kuitenkin elämäntilanteeni on sillä mallilla, että voisin lupaukseni pitääkin. Valmistuin lukiosta, ja pääsin heti suoraa ensimmäisellä yrittämällä yliopistoon. Muutto Jyväskylään lähenee, ja aikaa Helsingissä on jäljellä enää muutama viikko. Kaupungin vaihto on myös syy siihen, miksi mieleni palasi jälleen kerran bloggaamisen pariin. Olen pakannut koko kirjahyllyni sisällön laatikoihin ja kuljettanut niitä 300 km pohjoisemmaksi. Niitä laatikoita kanniskellessa on tullut useammin kuin kerran kyseenalaistettua kirjojen ostamisen järkevyys. Sen takia, tavoitteeni tulee olemaan jokaisen omistamani kirjan lukeminen. Ja tätä projektia päätin alkaa dokumentoimaan kuolleeseen kirjablogiini. Arvostelujen lisäksi yritän panostaa myös muuhun kirjalliseen bloggaamiseen, oli kyseessä sitten uudet kirjahankinnat tai lukuhaasteet/-maratonit.

Blogin juuria kunnioittaakseni tulen pitäytymään vanhassa, hyväksi todetussa nimessä Sivujen välissä. Papereissani sekä mielessäni blogin työnimi on kuitenkin Sivujen välissä 2.0
       Tällä kertaa tarkoitukseni olisi heittäytyä vakavammalla otteella blogin pitämiseen. Kun alkuperäinen blogini syntyi, se oli yhdeksättä luokkaa aloittelevan hetken mielijohde. En tiennyt sosiaalisesta mediasta saati sitten bloggaamisesta tuon taivaallista. Nyt yli neljä vuotta myöhemmin kokemusta on karttunut. Toivottavasti tämä blogin pitäminen tällä kertaa onnistuisi. Luultavasti tämä tulee olemaan viimeinen yritykseni elvyttää blogiuraani, joten sormet ristissä toivotaan, että tällä kertaa onnistaisi. Mainittakoon vielä, että päätin säilyttää blogini luetuimmat postukset ihan vain tunnearvon nimissä.

Blogi on tällä hetkellä vielä hieman uudistusten alla, mutta pyrin aloittelemaan aktiivisen bloggaamisen syyskuun alusta, kunhan pääsen asettumaan uuden kirjahyllyni ääreen.

Follow my blog with Bloglovin

4 kommenttia:

  1. Heipä hei, täällä ollaan! Onneksi Bloggerin lukulista muistutti "heräämisestäsi". Onnittelut lukion päättämisestä ja uusien opintojen aloittamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä, että muutkin on löytänyt tiensä tänne :)

      Poista