perjantai 24. kesäkuuta 2011

Sivujen välissä - Aloitus!

Selaillessani tässä oikein tyylikästä punakantista lukupäiväkirjaani ja miettiessäni mitä seuraavaksi alkaisin lukemaan, juolahti mieleeni oikein päätön ja hullu ajatus. Voisin alkaa pitää kirjablogia!
 Mielettömän siitä tekee se, että olen kokeillut kirjoittaa päiväkirjaa ja elämäntapablogia aikaisemminkin ja aika huonoin tuloksin. Juuri selailin uusinta päiväkirjaa, oho, edellinen merkintä oli marraskuun lopulta 2010.
     Olen kuitenkin selaillut kirjablogeja (ja löytänyt suosikkini niiden joukosta) ja huomasin, ettei edes suosituimmilla ole kuin muutamia kymmeniä päivityksiä vuodessa. Ehkäpä siis minäkin voisin selviytyä.
       Lukijana luen miltei kaikkea nuortenkirjoista elämänkertoihin. Trillerit ja elämänkerrat ovat erityisen lähellä sydäntä, sen sijaan dekkareita en voi sietää, vaikka niitäkin on (osittain pakotettuna) tullut luettua.

Blogin pitäjänä haluan jakaa mielipiteitäni lukemistani kirjoista, täysin amatöörin näkökulmasta ja osittain puolueellisesti ja ennakkoluuloisesti. Joten arvostelujani ja mielipiteitäni ei kannata ottaa kamalan vakasti. Päätavoitteeni on kuitenkin kertoa kirjoista muille ja tuoda iloa jonkun toisen lukutoukan elämään, jos hän vaikka löytäsi uuden lempikirjansa näistä minun esittelemistäni.

     Hyviä lukuhetkiä toivottelee, Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti